eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Truro School

Nepriklausoma mokykla Cornwall mieste, Didžiojoje Britanijoje

Truro School

Truro school – dar 1880 m. įkurta mokykla, kurioje akademiniai pasiekimai ir praktinis pasaulio pažinimas – neatskiriami. Mokykloje skatinami ne tik aukšti mokymosi rezultatai, bet ir įvairių gebėjimų įsisavinimas. Menai, sportas ir kitos veiklos, kuriomis moksleivis gali domėtis laisvu laiku ar savaitgaliais.

  • Truro mokykla pasižymi aukščiausiais mokymo standartais ir užtikrina gerus moksleivių rezultatus.
  • Mokykla siūlo didelę bendrojo lavinimo, popamokinės ir savaitgalių veiklos įvairovę: sportas, muzika, teatras, menai ir kt.
  • Pagalba tiems, kuriems anglų kalba – antroji. Mokykla moksleiviams skiria specialistus, padedančius lengviau ir greičiau įsisavinti anglų kalbos žinias ir pilnai įsilieti į grupę.

Kiekvienas studentas gauna individualius patarimus dėl stojimo į Didžiosios Britanijos ar užsienio universitetus. Taip pat individuali specialistų priežiūra ir pagalba suteikiama norintiems studijuoti Oksforde ar Kembridže.

Daugiau informacijos

Truro mokykla priima 16–18 metų tarptautinius moksleivius iš viso pasaulio. Apie 50 proc. mokykloje gyvenančių moksleivių yra britai, kurių tėvai gyvena ir dirba atokiau nuo mokyklos ar netgi kitapus vandenyno. Mokykloje šiuo metu mokosi moksleiviai iš Ganos, Tailando, Vokietijos, Filipinų, Lietuvos, Ispanijos, Honkongo, Kinijos, Kazakstano, Rusijos, Italijos, Bulgarijos, Nigerijos ir Suomijos. Atvykę moksleiviai gyvena nedideliuose, jaukiuose pensionuose (angl. Boarding Houses), kur gali susirasti draugų iš viso pasaulio.

Mokykla siūlo didelę bendrojo lavinimo, popamokinės ir savaitgalių veiklų įvairovę: sportas (regbis, tenisas, krepšinis, futbolas, fechtavimas, tinklinis ir kt.), muzika, teatras, menai ir kt.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Statistika ir faktai

  • 1 iš 3 moksleivių groja bent vienu muzikiniu instrumentu.
  • Truro parengiamoji mokykla turi miškingą vietovė, kurioje registruoti miško mokytojai reguliariai veda pamokas.
  • 1 iš 7 moksleivių varžosi regioninėse, nacionalinėse ir tarptautinėse sporto varžybose.
  • Mokykla kasmet surengia per 60 koncertų ir pasirodymų. Tai padaro Truro mokyklos muzikos skyrių vienu aktyviausių šalies pietvakariuose.
  • Mokykloje vyrauja gyva ir įvairi tarptautinė bendruomenė su daugiau nei 10 skirtingų tautybių.
  • Keturi pensionai (angl. Boarding Houses): Pentreve (jaunesniems berniukams), Poltisco (jaunesnėms mergaitėms), Trennick (vyresniems berniukams), Malvern (vyresnėms mergaitėms).