eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

Kingswood School

  /  Uncategorized   /  Kingswood School

Kingswood School

Kingswood School, 1748 m. įkurta John Weisley, yra mokykla, siekianti atskleisti autentišką moksleivio potencialą ir gebėjimus. Mokyklos įkūrėjas suformulavo pagrindinį mokyklos kredo „kol gali, visomis priemonėmis daryk visiems žmonėms gera“. Šia filosofija vadovaujasi ir šių dienų Kingswood mokyklos pedagogai. Taip pat mokykloje vertinamas individualumas ir novatoriškumas, disciplina. Akademinis ugdymas pasižymi aukštai keliamais lūkesčiais, o mokymo procese ypač svarbus žinių ir įgūdžių taikymas praktikoje, skatinamas kūrybinis ir analitinis mąstymas, vykdoma daug projektinių bei savarankiškų darbų. Nedidelės klasės leidžia individualizuoti mokymą. Kiekvienas vyresniųjų klasių mokinys turi asmeninį mentorių, kuris padeda mokiniams su iškilusiais mokomųjų dalykų klausimais, taip pat palaiko glaudžius ryšius su tėvais ar globėjais. Mentorius padeda kiekvienam auklėtiniui sudaryti savo savarankiško mokymosi planą, kartu reguliariai aptaria asmeninius tikslus.

Kingswood School siūlo platų puikių bendrojo ugdymo veiklų spektrą. Kiekvieną semestrą mokiniams siūloma daugiau nei 100 veiklų. Sportas, muzika ir drama garsėja aukšto lygio paruošimu, daugelis mokinių taip pat dalyvauja DofE (Duke of Edinburgh Award) neformaliojo švietimo programoje.  Mokykloje taip pat vyksta kasmetinė „Bath Schools Model United Nations“ konferencija.

Mokykla pasižymi aukštais A-level rezultatais, net 67 % moksleivių gavo A*-A egzaminų įvertinimus.

Daugiau informacijos

Kingswood mokykla yra viena gražiausių mokyklų pietvakarių Anglijoje, vos 10 min. pėsčiomis iki Bath miesto, įtraukto į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą. Šis miestas garsėja mineralinio vandens versmėmis ir SPA tradicijomis, tad mokiniai gali leisti laiką ne tik žaliose mokyklos erdvėse, bet ir naudotis miesto patogumais. Londonas traukiniu pasiekiamas per 90 minučių. 

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Faktai apie mokyklą

  • Moksleivių amžius – 11–18 metų.
  • Moksleivių skaičius – 860 moksleivių.
  • Vidutinis klasės dydis – 10 moksleivių.
  • Procentas moksleivių, gyvenančių mokyklos apgyvendinimo patalpose – 22 %.
  • Moksleiviai, atvykę ne iš Jungtinės Karalystės sudaro 14 % viso moksleivių skaičiaus.
  •  2022–2023 metų semestro kaina – £12 381.
  • Geriausiai ruošiamos sporto šakos – ledo ritulys, tinklinis, tenisas, lengvoji atletika.
  • Artimiausias tarptautinis oro uostas – Bristolio (32 km).