eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

Menaul School

  /  Vidurinės mokyklos užsienyje   /  Menaul School

Menaul School

Menaul mokykla įkurta 1896 m. Albukerkėje, Naujojoje Meksikoje, Jungtinių Amerikos Valstijų pietvakariuose. Albukerkė, tai didžiausias miestas Naujosios Meksikos valstijoje bei kultūrinis, ekonominis ir politinis centras, vos 100 kilometrų nutolęs nuo Naujosios Meksikos sostinės Santa Fe.

Tai vieta, kur saulėtas klimatas vyrauja daugiau nei 300 dienų per metus, o moksleiviai visus metus gali užsiimti veiklomis lauke – jodinėjimu, stovyklavimu, žygiavimu, slidinėjimu bei snieglenčių sportu. Mokykla taip pat įsikūrusi netoli restoranų, muziejų, kino teatrų, parkų, meno galerijų, pramogų parkų ir prekybos centrų.

Menaul mokykla yra viena geriausių krikščioniškomis vertybėmis ugdyme besivadovaujanti mokykla Naujojoje Meksikoje. Mokykloje mokosi 200 mokinių iš 25 pasaulio šalių, o vidutinis klasės dydis – 12.

Daugiau informacijos

Svarbu pabrėžti tai, kad mokykloje mokiniai gauna individualizuotas karjeros konsultacijas, kurios padeda kiekvienam moksleiviui rasti ir pasirinkti tinkamiausią universitetą, kuris atitiks jų gyvenimo tikslus ir ambicijas. Menault mokyklos absolventai buvo priimti į pasaulinio lygio universitetus, įskaitant Harvardo, Amerikos, Amherst, Browno, St. Andrews, Londono King’s College ir Niujorko universitetus.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija