eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

Bishop’s Stortford College

  /  Vidurinės mokyklos užsienyje   /  Bishop’s Stortford College

Bishop’s Stortford College

Įsikūrusi vaizdingame miestelyje, Bishop’s Stortford mokykla yra viena geriausių mokyklų Didžiojoje Britanijoje, galinti pasigirti aukščiausiais absolventų egzaminų rezultatais. Mokykla siūlo didelę 130 akrų teritoriją ir itin modernias patalpas pastoraciniam ugdymui. Bishop’s Stortford mokykla suteikia tinkamą aplinką siekti aukštų akademinių rezultatų, tuo pačiu mėgaujantis kitais užsiėmimais ar pomėgiais. Kiekvienas mokinys yra mokomas ir  drąsinamas atrasti savo potencialą, o  mokyklos bendruomenės  entuziazmas, vaizduotė ir pasiryžimas leidžia vaikams tapti talentingais, rūpestingais ir pasiruošusiais gyvenimui. 

Vyresnėse mokyklos klasėse mokiniai dalyvauja asmeninio tobulėjimo programoje ir gali rinktis programavimą, astronomiją, gamtos apsaugos ar investavimo būrelį.

Daugiau informacijos

Bishop Stortford mokykla siūlo didelę bendrojo lavinimo, popamokinės ir savaitgalių veiklų įvairovę: sportas (regbis, tenisas, kriketas, futbolas,plaukimas, tinklinis ir kt.), muzika, teatras, menai ir kt.

Mokykloje taip pat rūpinamasi sveika gyvensena ir sąmoningumu: tiekiamas sveikas maistas, rengiamos meditacijos praktikos, rūpinamasi moksleivių psichologine gerove.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]