eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

Ellesmere College

  /  Vidurinės mokyklos užsienyje   /  Ellesmere College

Ellesmere College

Nuo pat mokyklos įkūrimo 1884  metais, Ellesmerės mokykla yra plačiai žinoma kaip ugdymo įstaiga, skirianti individualų dėmesį mokinio akademiniams gebėjimams ir asmeninei sėkmei. Mokykla pasižymi ypatingai draugiška gyvenimo aplinka, kurioje daugiau nei 600 mokinių, atvykusių iš viso pasaulio. Ellesmerės mokiniai yra skatinami patirti, įsitraukti ir tobulėti naudojant inovatyvias, dinamiškas, pasaulinio lygio akademines priemones. 

Ellesmere mokykla siūlo platų spektrą pasirenkamųjų  dalykų ir kitus ugdymo programos užsiėmimus (dalyvavimą Duke Edinburgh projekte, savanoriavimą ir treniravimąsi Didžiosios Britanijos jungtinėse karinėse pajėgose, English Speaking Board apdovanojimą, ekspedicijas, karjeros muges), formuojančias svarbiausius profesinio gyvenimo įgūdžius: pasitikėjimą savimi, lyderystę, darbą komandoje, iniciatyvumą, kritinį mąstymą.

Daugiau informacijos

Ellesmerės mokykla yra pirmoji nepriklausoma mokykla, apdovanota Didžiosios Britanijos Artsmark Platinum  meno apdovanojimu už atsidavimą tradiciniam bei moderniam menui bei jo ugdymą. Mokykla taip pat turi prestižinę HPL World Class School akreditaciją (pasaulyje šis apdovanojimas skirtas tik 39 mokykloms) už sunkų darbą ir atsidavimą edukacijos srityje, aukštų standartų palaikymą, siekiant visapusiškos ir kompleksinės naudos mokyklos mokiniams.

Ellesmerės mokykla taip pat yra plačiai žinoma, kaip ugdanti sportinį meistriškumą – mokykloje yra profesionalių sportininkų akademija, viena iš mokyklos absolventų- Freya Anderson, plaukimo olimpinio aukso medalininkė, atstovavusi Didžiąją Britaniją 2020 olimpiadoje Tokijuje.

Mokykla didžiuojasi savo aukšto meistriškumo sportininkais, tuo pačiu akcentuodama sportinio aktyvumo svarbą visiems mokyklos mokiniams. Kūno kultūra ir sporto būreliai yra integrali ir itin svarbi mokymosi programos dalis – mokyklos, nacionaliniu, tarptautiniu ar olimpiniu lygiu. Ellesmere mokykla taip pat turi World Academy of Sport ir Athlete Friendly  Education Centre akreditacijas, leidžiančias sportininkams derinti sporto treniruotes ir mokymosi tvarkaraštį.

Pagrindinės sporto šakos – regbis, kriketas, tenisas, plaukimas, šaudymas, futbolas, golfas ir kitos.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]