eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Berlin Brandenburg International School

Tarptautinė mokykla Kleinmachnow, Vokietojoje

Berlin Brandenburg International School

Berlin Brandenburg International School yra viena pirmaujančių pasaulyje tarptautinio bakalaureato mokyklų. Mokyklos misija – įkvėpti besimokančiuosius būti atsakingais, empatiškais pasaulio piliečiais, kurie daro teigiamą įtaką savo veiksmais.

Mokykloje tikima, kad puikios kokybės mokymasis geriausiai vyksta, kai moksleiviai jaučiasi saugūs pozityvioje, palaikančioje ir ugdančioje mokymosi aplinkoje, kurioje jų idėjos yra gerbiamos ir vertinamos. Taip pat svarbu, kad mokymasis būtų individualizuotas, pasitelkiant moksleivių žinias, pomėgius, kalbinę ir kultūrinę kilmę ir tapatybę. Moksleiviai turi gauti grįžtamąjį ryšį, susijusį su mokymosi tikslais ir rezultatais, o jį gavę – permąstyti ir bandyti iš naujo.

Daugiau informacijos

Popamokinė veikla pasižymi plačiu pasirinkimų spektru: debatai, kūrybinio rašymo klubas, dramos būrelis, tinklinis, krepšinis ir daug kitų vertingų veiklų. Užklasinė programa leidžia moksleiviams susirasti naujų draugų, išmokti naujų įgūdžių. Moksleiviai gali įsilieti į lyderystės, sporto ir lengvosios atletikos, menų ir dizaino, muzikos ir dramos, STEM dalykų programas, kurių tikslas – paskatinti moksleivius dalyvauti įvairiapusėse veiklose.

Tarptautiniai moksleiviai apgyvendinami dviviečiuose patogiuose kambariuose su atskirais vonios kambariais. Galima naudotis bendru, poilsiui skirtu kambariu, kuriame smagu žiūrėti filmus arba pabendrauti su draugais. Lauke yra specialiai pritaikytos erdvės vasarą moksleiviams sportuoti arba atsipalaiduoti. Moksleiviai gali naudotis sporto salės paslaugomis.

eduperfectus

Turite klausimų?

Aida Sodienė

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Faktai apie mokyklą:

  • 2021 m. mokyklos tarptautinio bakalaureato rezultatų vidurkis buvo 35,7 balo, kai pasaulio vidurkis – 33 balai.
  • Mokykla savo veiklą grindžia pozityviąja psichologija, kuri lavina moksleivių ištvermę ir stiprybes, kurios leidžia įveikti sudėtingas situacijas.
  •  Mokykla yra įsipareigojusi mažinti atliekų kiekį, vandens ir elektros energijos suvartojimą.