eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

St Clare’s Oxford School

Nepriklausoma mokykla Šiaurės Oksforde, Didžiojoje Britanijoje

St Clare’s Oxford School

St Clare’s, Oxford mokykla buvo įkurta 1953 m., kai po Antrojo pasaulinio karo buvo siekiama užmegzti ryšius tarp Didžiosios Britanijos ir kitų Europos šalių moksleivių. Penktojo dešimtmečio viduryje moksleivių atvyko daugiau nei iš 12 šalių, o šiuo metu vien tarptautinio bakalaureato programą mokosi jaunuolių iš 40 šalių.

Mokyklos misija – skatinti tarptautinį švietimą ir mąstyseną. Tikima, kad gyvenant ir mokantis su kitų tautybių žmonėmis, galima daug ko išmokti, o nuomonių ir idėjų įvairovė praturtina bei kelia iššūkius.

Ši mokykla ilgiausiai visoje Anglijoje siūlo tarptautinio bakalaureato programą – jau net 40 metų. Moksleiviai turi išskirtinę galimybę mokytis literatūros 25 skirtingomis kalbomis. 

Mokykla iš viso turi 16 bendrabučių su vienviečiais, dviviečiais ir triviečiais kambariais. Nemokamas „Wi-Fi“ interneto ryšys veikia visuose namuose ir kiekviename kambaryje. Už moksleivių gerovę ir priežiūrą atsakingi vadinamieji namų tėvai (angl. House Parents).

Daugiau informacijos

Mėgstantiems sportuoti moksleiviams galima naudotis sporto salės paslaugomis. Norintiems artimiau susipažinti su kultūra, siūloma apsilankyti teatruose arba leistis į Oksfordo miestelio tyrinėjimus. Moksleiviai gali išbandyti tokias aktyvias veiklas, kaip burlenčių sportą, kartingus.

Visi moksleiviai turi galimybę smagiai praleisti laiką išvykose už mokyklos ribų. Galima tyrinėti Bath miestelį, Velso pilis, Stounhendžą. Moksleiviai vyksta į ilgesnės trukmės keliones, pavyzdžiui, mokosi ispanų, portugalų kalbų Barselonoje ir Lisabonoje, politikos ir istorijos vyksta mokytis į Šiaurės Airiją.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Keli faktai apie mokyklą:

  • Bendras tarptautinio bakalaureato taškų vidurkis 2021-aisiais – 39 balai.
  • Vidutiniškai klasėse mokosi po 9 moksleivius.
  • Mokykla buvo įkurta siekiant suburti už taiką, supratimą ir toleranciją pasisakančią bendruomenę. Bet kokios formos diskriminacija mokykloje yra nepriimtina.