eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Oxford International College

Privati mokykla Oksforde, Didžiojoje Britanijoje

Oxford International College

2003 m. įkurta Oxford International College mokykla siekia suteikti kitokio pobūdžio išsilavinimą, į karjerą orientuotą moksleivio augimą. Nuo pat pirmos iki paskutinės dienos į moksleivius yra sutelkiamas dėmesys, kad šie patektų būtent ten, kur yra užsibrėžę tikslą. Dėl šios priežasties mokykloje besimokančių moksleivių rezultatai visada yra puikūs.

Pagrindiniai trys mokyklos ugdymo programos ramsčiai yra akademinis, karjeros ir asmenybės keliai. Tai moksleiviams suteikia pranašumo stojant į geriausius pasaulio universitetus ir vėliau siekiant karjeros. Moksleivius puikių rezultatų siekti motyvuoja aplinka, jau 1000-tį  metų garsėjanti savo akademiniu nepriekaištingumu.

Moksleiviai apgyvendinami vienviečiuose erdviuose kambariuose su atskirais tualeto ir vonios kambariais, puikiai veikiančiu „Wi-Fi“. Galima naudotis plaukimo baseinu, treniruoklių sale, įrengta specialia bėgimo trasa.

Daugiau informacijos

Mokykla vykdo popamokines ir su karjeros pasirinkimu susijusias veiklas. Rengiami individualūs karjeros konsultavimo susitikimai, kurių metu suteikiama daug informacijos apie universitetus, padedama tinkamai paruošti stojimo dokumentus. Užklasinę veiklą moksleiviai gali rinktis iš įvairiausių klubų ir draugijų: sporto, meno, ekonomikos, feminizmo, siuvinėjimo ir dar daug kitų.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Keli faktai apie mokyklą:

  • 2019 m. mokykla pasiekė aukščiausią vietą Jungtinės Karalystės Nepriklausomų mokyklų lygoje.
  • Nuo 2008 m. kartu su partneriais mokykla plėtoja tarptautinį švietimą Kinijoje – įsteigtos dvi mokyklos.
  • Moksleiviai mokykloje maitinami patiekalais iš įvairių pasaulio virtuvių. Jei norima pavalgyti mieste, platus pasirinkimas kavinių ir restoranų laukia jau visai šalia mokyklos.