eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Oxford Sixth Form College

Nepriklausoma mokykla Oksforde, Didžiojoje Britanijoje

Oxford Sixth Form College

1988 m. įkurta Oxford Sixth Form College mokykla Klasėse mokosi po 4 moksleivius, o A lygio dalykus iš viso gali mokytis 8 moksleiviai. Toks mokymosi būdas leidžia moksleiviams visiškai įsigilinti į dalyką, nebijoti klausti bei diskutuoti. Individualus mokymas ir kryptingas pasiruošimas egzaminams yra svarbiausias mokyklos tikslas.

Galima rinktis iš 20 A lygio ar GCSE programos dalykų. Moksleiviams, kuriems verta patobulinti anglų kalbą, vykdomos akademinės anglų kalbos pamokos.

Mokykloje pati populiariausia popamokinė veikla yra sportas, ypač krepšinis ir futbolas. Vasarą moksleiviams užsakomi teniso kortai. Taip pat galima naudotis baseinų erdvėmis, treniruoklių salėmis. Rengiama daug debatų, teisės, muzikos ir kitų užklasinių veiklų. Moksleiviai skatinami dalyvauti Oksfordo miesto kultūriniame gyvenime. Mieste gausu teatrų, galerijų, muziejų bei kino teatrų. Moksleiviai taip pat gali burtis į klubus. Mokykloje veikia knygų, labdaros ir kiti klubai, organizuojami atsižvelgiant į moksleivių poreikius, todėl kasmet keičiami.

Daugiau informacijos

Moksleiviai apgyvendinami visai šalia mokyklos. Kambariuose galima rasti visko, kas būtina patogiam mokymuisi ir poilsiui, teikiamos skalbyklos paslaugos, tiekiami pusryčiai ir vakarienės. Kitas apgyvendinimo pasirinkimas – galima gyventi pas kruopščiai mokyklos atrinktą šeimą, kuri suteikia kambarį su visais reikalingiausiais baldais, pusryčius ir vakarienę. 

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Įdomūs faktai apie mokyklą:

  • Rudens semestro pradžioje mokykla rengia neformalų pasveikinimo vakarėlį, o semestras vasarą užbaigiamas išvyka laivu.
  • 2021 m. mokykla tapo The Nord Anglia Education tinklo nare.
  • Anksčiau mokykla vadinosi Wolsey Hall Tutorial College ir Oxford Tutorial College.