eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

d’Overbroeck’s Oxford School

Nepriklausoma mokykla Oksforde, Didžiojoje Britanijoje

d’Overbroeck’s Oxford School

d’Overbroeck’s Oxford mokykla yra daugiau nei 90-ies tarptautinių moksleivių bendruomenė. Mokykla didžiuojasi savo suteikiamo išsilavinimo kokybe bei puikiais egzaminų rezultatais. Kiekvienam moksleiviui padedama sėkmingai mokytis Didžiosios Britanijos švietimo sistemoje. Pagal IGCSE ar A lygio ugdymo programą nedidelėse klasėse padedant mokytojams specialistams ne tik mokomasi tam tikrų akademinių dalykų, bet ir tobulinama šnekamoji bei rašytinė anglų kalba. Mokykla bendradarbiauja su tėvais, kad šie žinotų apie savo vaiko pažangumą. 

Mokykla siekia pažinti kiekvieną moksleivį ir taip puoselėti jo asmenybę. Tai leidžia kurti akademinę bendruomenę, kuri yra moksleiviai yra laimingi bei sutaria su savimi ir savo bendraamžiais. Mokytojai ir moksleiviai vieni į kitus kreipiasi vardais, kad būtų laisvai ir atvirai išreiškiama nuomonė, dalijamasi idėjomis. Vyresniesiems moksleiviams leidžiama nedėvėti uniformų.

Daugiau informacijos

Klasėse mokosi ne daugiau 10-ies moksleivių, todėl mokytojas gali suteikti dėmesio kiekvienam moksleiviui, o šie – nevaržomai klausti ir diskutuoti. 

Gyvenimas Oksforde – įdomi patirtis, skatinanti įsitraukti į mokyklos veiklą ir pajusti šio garsaus universitetinio miesto atmosferą. Moksleiviai gali save realizuoti ne tik akademinėje srityje, bet ir popamokinėje. Galima rinktis iš gausybės skirtingų veiklų: dramos būrelių, grojimo tam tikrais instrumentais, sporto klubų arba siekti karjeros teniso akademijoje. 

Moksleiviai gali rinktis iš dviejų apgyvendinimo tipų: gyventi su kruopščiai mokyklos atrinkta šeima arba rinktis pensionus, vadinamuosius Boarding House. Moksleiviai apgyvendinami naujai įrengtuose kambariuose. Prireikus pagalbos jiems visą parą padėti pasiruošę mokyklos darbuotojai, palaikantys bendruomeniškumą tarp gyvenančių moksleivių.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Keli faktai apie mokyklą:

  • Mokykla nutolusi nuo Oksfordo miestelio centro tik 15 min. Autobusu.
  • Mokykla apibūdinama kaip energijos ir juoko kupina vieta, kurioje moksleiviai pasiryžę padaryti viską, ką gali geriausiai.
  • Mokykloje organizuojami renginiai, į kuriuos kviečiami populiarūs pašnekovai, vykdomos įvairios dirbtuvės.