eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Earlscliffe School

Nepriklausoma mokykla Folkestone, Didžiojoje Britanijoje

Earlscliffe School

Earlscliffe mokykla yra įkurta Anglijoje, Folkestone miestelyje. Ši mokykla moksleiviams siūlo A lygio dalykų programą, leidžiančią jiems tapti konkurencingais stojant į garsiausius pasaulio universitetus. Mokykla koncentruojasi į kokybišką išsilavinimą, todėl klasės sudarytos iš ne daugiau 9 moksleivių. Dėl šios priežasties kiekvienas moksleivis gauna individualaus dėmesio iš mokytojo, kartu lavina komandinio mokymosi savybes.

Mokyklos sukurta sistema užtikrina glaudų ir konstruktyvų kiekvieno moksleivio pažangos stebėjimą. Grupių vadovai nuolatos susitinka su moksleiviais, kad aptartų jų akademinius pasiekimus bei gerovę. Su mokytojais iškilus bet kokiems klausimams gali bendrauti ir tėvai.

Jauni žmonės atvyksta į šią mokyklą pasiruošę sunkiam darbui, tačiau puikiai žinodami, kad prireikus gaus visą reikalingą pagalbą tikslui pasiekti. Kiekvienam dalykui skiriamas intensyvus mokymasis, kurį atsakingai tęsti turi pats moksleivis už klasės ribų.

Daugiau informacijos

Savaitgaliais ir darbo dienų vakarais moksleiviai gali sportuoti: žaisti futbolą, krepšinį, badmintoną ar stalo tenisą. Šiltuoju laikotarpiu galima žaisti golfą arba tenisą. Moksleiviai dažnai lankosi Londono muzikiniuose teatruose bei meno galerijose. Savaitgaliais keliaujama į Prancūziją ar Belgiją, kadangi šias šalis yra labai patogu pasiekti traukiniu iš Didžiosios Britanijos.

Kad moksleiviai gyventų kuo patogiau ir šiuolaikiškiau, 2016 m. buvo visiškai atnaujintos gyvenamosios patalpos. Dabar mokykla gali pasiūlyti erdvius dviviečius kambarius su privačiais tualeto ir vonios kambariais, drabužių spintomis, rašomaisiais stalais bei puikiai veikiančiu „Wi-Fi“ ryšiu.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Keli įdomūs faktai apie mokyklą:

  • Antrojo pasaulinio karo metais tai buvo iš Berlyno į Didžiąją Britaniją atvežtų žydų mokykla.
  • Kiekvienam A lygio dalykui per savaitę yra vykdomos 9 pamokos.
  • Mokykla suteikia galimybę moksleiviams paragauti patiekalų iš skirtingų pasaulio virtuvių. Kelis kartus per semestrą rengiamos iškilmingos visos mokyklos vakarienės.