eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Woodhouse Grove School

Nepriklausoma mokykla Didžiojoje Britanijoje

Woodhouse Grove School

Woodhouse Grove School tiki, kad kiekvienas vaikas turi unikalią asmenybę, individualių gebėjimų, talentų ir įgūdžių ir skatina savo moksleivių individualumo augimą įvairiose edukacijos pakopose. Čia tikima, kad vaiko potencialą atrasti galima bet kurioje srityje, tad rūpinamasi, kad moksleiviams būtų sukuriamos galimybės išbandyti ir patirti įvairias sritis. Mokykloje mokosi apie 700 moksleivių, tad nesudėtinga visus pažinti ir sužinoti, kaip kiekvieną jų motyvuoti ir įkvėpti.

Įkurta 1812 metais, mokykla patogiai įsikūrusi šalia didžiųjų oro, geležinkelio ir greitkelio tinklų. Čia rūpinamasi, kad visi 750 jos moksleivių (11–18 metų) gautų naudos iš mažų klasių, moderniai įrengtų patalpų ir specialiai kiekvienam moksleiviui sukuriamų galimybių. Mokykla savo išpuoselėtoje 70 akrų (apie 28 hektarų) teritorijoje teikia itin kokybiškas ir visapusiškas edukacijos paslaugas berniukams ir mergaitėms. Mokykla didžiuojasi, kad kasmet jos moksleiviai priimami į Oxford ir Cambridge bei Russel grupės universitetus.

Daugiau informacijos

Tarptautiniai mokyklos moksleiviai džiaugiasi moderniais ir gerai įrengtais pensionais (angl. Boarding Houses), kurie suteikia saugią ir rūpestingą home from home atmosferą. Integruotis į mokyklos gyvenimą ir plačiau vartoti anglų kalbą naujiems moksleiviams padeda jau čia gyvenantys ir dieninės programos moksleiviai. Nuolat kintančios vakarinės ir savaitgalių veiklos taip pat prisideda prie linksmo tarptautinių moksleivių gyvenimo Woodhouse Grove mokykloje.

Mokykla puoselėja tradicines vertybes, kurios yra šios šiltos ir draugiškos bendruomenės pagrindas. Woodhouse Grove School puoselėja kiekvieno moksleivio individualius gabumus ir skatina jų vystymą(si).

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Woodhouse Grove School stiprybės:

  • Mokykla didžiuojasi tuo, kad jos bendruomenė nėra didelė, tad išskirtinis dėmesys gali būti skiriamas kiekvienam moksleiviui.
  • Nuostabi popamokinės ir savaitgalio veiklų programa.
  • Sporto programos.