eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

International School of Milan

Tarptautinė privati mokykla Milane, Italijoje

International School of Milan

Tarptautinė Milano mokykla – tai seniausia įkurta privati mokykla Milane, pažangų mąstymą tęsianti jau daugiau nei 60 metų. 

Šioje mokykloje mokomasi pagal tarptautinio bakalaureato programą, todėl moksleiviai yra paruošiami tolimesniems mokslams geriausiuose užsienio universitetuose. Užtikrinama, kad kokybišką išsilavinimą vaikai kuo anksčiau.

Mokykla daug investuoja, kad iš užsienio atvykę moksleiviai jaustųsi lyg namuose. Apgyvendinama nedideliuose, tačiau šiuolaikiškai įrengtuose bendrabučiuose, kuriuose kartu gyvena moksleiviai iš skirtingų šalių. Rengiami įvairūs kultūriniai vakarai, kurių metu ruošiami tam tikros kultūros patiekalai, susipažįstama. Organizuojamos išvykos į kitus Italijos regionus, tokius kaip Venecija, Turinas arba prie gražiausių ežerų, į geriausius teatrus.

Daugiau informacijos

Fizinis lavinimas įeina į mokyklos ugdymo programas, kurios yra sudarytos pagal holistinį požiūrį, kai siekiama ugdyti emocinę, fizinę ir socialinę gerovę. Moksleiviai, kuriems meno veiklos yra arčiau širdies nei sporto, gali dalyvauti popamokinėse menų veiklose. Fotografija, dramos būreliai, keramika, rašymo klubai – visa tai skirta ugdyti plataus akiračio žmones. Mokykloje yra įrengtos specialios studijos, kuriose moksleiviai gali kūrybiškai save išreikšti, o po to netgi eksponuoti savo darbus parodose.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

5 priežastys, kodėl verta rinktis šią mokyklą:

  • Mokykla priklauso Inspired geriausių mokyklų grupei.
  • Tai – tarptautinė patirtis. Lavinami moksleivių įgūdžiai ir pasaulio suvokimas, svarbūs jauniems žmonėms, visapusiškai dalyvaujantiems rytojaus pasaulyje.
  • Mokykla įkurta atsižvelgiant į geografinę vietovę, kad suteiktų kokybišką išsilavinimą tiek vietos, tiek moksleiviams iš kitų šalių.
  • Mokykla priklauso International Schools Group – pirmajai mokyklų grupei, kuriai suteiktas leidimas vykdyti tarptautinio bakalaureato programą.
  • Moksleiviai mokyklą baigia aukščiausiais rezultatais, todėl įstoja į žymiausius pasaulio universitetus.