eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Mill Hill School

Bendrojo lavinimo mokykla Didžiojoje Britanijoje

Mill Hill School

Mill Hill yra viena pirmaujančių bendrojo lavinimo mokyklų Didžiojoje Britanijoje. Šios mokyklos mokinių amžius – 13–18 metų. Čia puiki tarptautinė reputacija buvo sukurta jau daugiau nei prieš du amžius nuo pačios mokyklos įkūrimo datos, 1807 metais. Mill Hill mokykla išsiskiria puikia aplinka ir yra įsikūrusi 120 hektarų plote, kurį supa parkai. Patogus susisiekimas su aplinkiniais miestais, tarp jų ir Londonu, kurį galima pasiekti per pusantros valandos.

Mokinių akademiniai pasiekimai čia yra nepriekaištingi, net 50 proc. mokinių baigia A level ir GCSE programas aukščiausiais balais. Mokyklos tikslas – išmokyti kiekvieną moksleivį disciplinos, atsakomybės, vertybių svarbos, elgesio normų, draugiškumo ir pagarbos vienas kitam.

Daugiau informacijos

Mill Hill mokykloje sporto disciplina yra viena svarbiausių popamokinių veiklų. Galima rinktis iš įvairiausių sporto šakų, pavyzdžiui, futbolo, krepšinio, teniso. Kiekvienas mokinys sportuodamas ugdo atkaklumą, komandiškumą. Mokykla skiria stipendiją moksleiviams, pasiekusiems aukščiausių sportinių rezultatų.

Moksleiviai gyvena šiuolaikiškai atnaujintuose namuose, užmezga glaudžius santykius su kartu gyvenančiais, susipažįsta su naujomis kultūromis.

Kaina vieneriems metams: £34,000 su apgyvendinimu.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Faktai apie mokyklą:

  • Mokyklos misija – ugdyti pasaulietiškai mąstančius, motyvuotus ir atsakingus jaunuolius.
  • Mokykla yra užsibrėžusi kelis tikslus: išryškinti geriausias kiekvieno moksleivio savybes, ugdyti jų sąžiningumą ir pasitikėjimą savimi, lavinti bendruomeniškumo jausmą.
  • Londono centras – tik už 16 km.