eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

King’s College

Britiška mokykla Madride, Ispanijoje

King’s College

King’s koledžas – tai britiška mokykla, įsikūrusi Madride, Ispanijoje, sukaupusi 50 metų patirtį švietimo srityje. Šią mokyklą baigusieji toliau sėkmingai studijuoja Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Šiaurės Amerikos geriausiuose universitetuose, pavyzdžiui, Oksforde, Kembridže, Jeilyje, Harvarde ir kituose. Šioje mokykloje ugdymo programa yra grįsta pagal britišką programą. Mokykla pirmiausia stengiasi ugdyti mąstančio bei sąžiningo jaunuolio potencialą, kuris įstotų į geriausius pasaulio universitetus.

Daugiau informacijos

Įvairiapusė popamokinė veikla leidžia moksleiviams turiningai praleisti laisvalaikį: nuo jodinėjimo žirgais, gimnastikos iki dziudo ar plaukimo, baleto ir šiuolaikinio šokio, muzikos. Moksleiviams taip pat suteikiama išskirtinė galimybė mokytis kinų kalbos. Norintys lavinti loginį mąstymą, gali prisijungti prie robotikos ar šachmatų būrelių. Veikia debatų, dramos, knygų, savanorystės, menų klubai.

Mokyklos bendrabutyje moksleiviai apgyvendinami su panašaus amžiaus jaunuoliais. Gyvenama šiuolaikiškai įrengtuose kambariuose, o į visus iškilusius klausimus atsako tam skirtas, bendrabučiuose gyvenantis personalas. Moksleiviai gali naudotis visomis paslaugomis: svetaine, nedideliu kino teatru, virtuve ir skalbykla.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Keli faktai apie mokyklą:

  • Mokykloje tikima, kad ugdymo sėkmė priklauso ne tik nuo žingeidžių moksleivių,bet ir nuo mokytojų, turinčių įgūdžių ir patirties.
  • Britiškas ugdymas yra visiškai orientuotas į moksleivį.
  • Jau 230 mokyklos moksleivių jau mokosi Didžiosios Britanijos universitetuose. 38 % moksleivių lanko geriausius universitetus pasaulyje.