eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Exupery International School

Tarptautinė mokykla Latvijoje

Exupery International School

Visai netoli Lietuvos, Latvijoje, yra įsikūrusi Exupery tarptautinė mokykla. Mokyklos vizija paremta prancūzų rašytojo Antoine de Saint Exupery mintimi, kad tik vaikai žino, ko jie ieško. Suaugusieji reikalingi, kad padėtų tai atrasti. 11 ir 12 klasėje besimokantis jaunimas gali pasirinkti mokytis pagal prestižinę britų A lygio arba tarptautinio bakalaureato diplomo programas.

Mokykla įsikūrusi Pinki miestelyje, netoli Rygos ir Jūrmalos. Tai saugi ir švari vieta gyventi, apsupta parkų ir miškų, turinti daug žaidimų aikštelių ir sporto zonų, pavyzdžiui, atnaujintą golfo aikštyną. 

Daugiau informacijos

Moksleiviai apgyvendinami visai šalia mokyklos po 2 arba 3 kambariuose su atskiru dušu kiekvienam kambariui. Kokybiškam poilsiui ir mokymuisi suteikiamos patogios lovos, spinta asmeniniams daiktams bei rašomasis stalas. Galima naudotis didele biblioteka, poilsio kambariu arba skalbykla. Šeimyniška atmosfera leidžia moksleiviams greitai ir lengvai įsikurti ir pasijusti mokyklos bendruomenės dalimi. Mokykloje siekiama palaikyti rūpestingą ir draugišką atmosferą jaunimui ugdyti ir tapti savarankiškais sprendimų priėmėjais. 

Moksleiviai turi galimybę įsitraukti į įvairias popamokines ir savaitgaliais rengiamas veiklas. Siūloma rinktis net iš 40-ies pasirinkimų: STEAM mokslų veiklų, sporto ir meno būrelių, galima mokytis naujų kalbų, dalyvauti debatų klubuose. Mokyklos sporto salė atvira po pamokų ir savaitgaliais norintiems sportuoti moksleiviams.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Faktai apie mokyklą:

  • Mokykla skatina daugiakalbystę ir į tarptautiškumą orientuotą mąstymą.
  • 2021-aisiais suteiktas tarptautinės mokyklos statusas Latvijoje.
  • Mokykloje veikia STEAM programa.