eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Bromsgrove School

Privati mokykla Didžiojoje Britanijoje

Bromsgrove School

Nesvarbu, ar esate chirurgas, ar dainininkas, Bromsgrove mokykla tiki, kad daugiausia išmonės reikalaujantis darbas gyvenime yra vaiko auginimas. Taigi ir didžiausia investicija Jūsų gyvenime – vaiko edukacija. Norint investuoti teisingai, reikia daug domėtis. Tačiau nepamirškite, kad ši investicija nėra tik piniginė. Prireikia tokio paties, jei ne didesnio, kiekio kantrybės, pasitikėjimo įkvėpimo ir meilės. Jei ieškote mokyklos, kuri atitiks visus Jūsų lūkesčius, ši mokykla yra Bromsgrove School.

Įspūdingi mokyklos pastatai, tiek modernūs, tiek istoriniai, įsikūrę 100 akrų teritorijoje, Jungtinėje Karalystėje. Tačiau nederėtų būti apakintam pastatų grožiu. Bromsgrove School širdis – bendruomenė. 1,6 tūkst 13–18 metų moksleivių – berniukų ir mergaičių, dieninėje ir internatinėje programose, vietiniai ir tarptautiniai – tai jie suteikia mokyklai gyvumo.

Žinoma, mokykloje dirba ir patys geriausi šalies edukatoriai, koučeriai, globėjai. Tai profesionalai, kuriems Jūsų vaikas rūpi taip pat labai, kaip ir Jums.

Daugiau informacijos

Bromsgrove mokyklos misijoje rašoma, kad mokykla siekia į pasaulį paleisti išsilavinusius jaunuolius, kurie į pokyčius ne tik reaguotų lyg prigauti. Mokykla siekia išugdyti tokius jaunuolius, kurie į pokyčius atsako tarsi į klausimus, o vienas didžiausių žmonijos klausimų šiais laikais bus atsakytas tik tuomet, kai skirtingos rasės ir kultūros supras viena kitą.

Nors Bromsgrove mokykloje, iš 1,6 tūkst. moksleivių, apie 1,2 tūkst. – britai, ši mokykla tapo namais daugiau nei 40 skirtingų tautybių moksleiviams. Mokykla tuo didžiuojasi ir džiaugiasi, kad joje vyrauja unikali daugiakultūrė atmosfera. Net daugelyje universitetų rasite mažiau kultūrinės įvairovės nei šioje mokykloje. Tad, palikę šią mokyklą, jaunuoliai supras, kad jokia tauta ar individas nėra vieni. Šios mokyklos personalas tikisi, kad ateities bendradarbiavimo sėklos yra pasėtos šios mokyklos klasėse, diskusijų salėse ir sporto aikštelėse.

Mokykla gali pasigirti net 14 moksleivių apgyvendinimui skirtų pensionų. Kambariuose yra viskas, ko reikia kokybiškam gyvenimui: lovos, rašomieji stalai. Moksleiviai gali naudotis erdviomis virtuvėmis arba prisėsti pabendrauti su bendraamžiais poilsio kambaryje. Kiekvieni namai turi tvarką prižiūrinčią ir padedančią visais klausimais darbuotoją, vadinamą mamą.

Popamokinė veikla taip pat stulbina gausa: įvairūs klubai, išvykos į meno galerijas ar dramos teatrus Niujorke ir kituose miestuose, meno ir sporto būreliai. 

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Vidurinis mokslas Bromsgrove mokykloje

Bromsgrove mokykla visada mielai priima šviesius, aukštų rezultatų siekiančius moksleivius, kurie vėliau patenka mokytis į geriausius Jungtinės Karalystės ir kitus pasaulinio lygio universitetus.

  • Iš moksleivių tikimasi atitinkamo anglų kalbos žinių lygio (prireikus, mokykloje siūloma papildoma kalbinė pagalba moksleiviams, atvykusiems iš užsienio).
  • Moksleivių, aplikuojančių iš užsienio šalių, prašoma aplikuoti per edukacijos agentūrą.
  • Jei moksleivis jau mokosi Jungtinėje Karalystėje, jis kviečiamas į mokyklą pokalbiui ir vertinimui.

Paruošimo universitetui programa

Bromsgrove mokykla didžiuojasi tuo, kad buvo patvirtinta kaip viena mokyklų, turinčių prestižinę paruošimo universitetams programą ir galinčių rengti moksleivius studijoms University of London. Bromsgrove mokyklos paruošimo universitetui programa trunka du semestrus. Ji prasideda rugpjūčio pabaigoje, o baigiasi balandį, kai laikomi egzaminai, kuriuos paruošia ir vertina University of London. Šios programos metu moksleiviai įgys žinių ir įgūdžių, kurių prireiks bakalauro studijose.

Paruošimo universitetams programa garantuoja įstojimą į University of London siūlomas tarptautines bakalauro studijų programas. Reikėtų nepamiršti ir to, kad daugelis prestižinių pasaulio universitetų užskaito šią programos baigusius moksleivius kaip atitinkančius įstojimo į universitetą reikalavimus.

Ši programa padeda stiprinti moksleivių akademinius įgūdžius, aktyvų mokymąsi skatina į programą įtraukdama aktualius šiuolaikinius klausimus. Mokymasis klasėse remiamas University of London parengta mokymo medžiaga ir ištekliais, įskaitant ir prieigą prie virtualios mokymosi aplinkos.