eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Brillantmont International School

Tarptautinė mokykla Šveicarijoje

Brillantmont International School

Brillantmont International School

Ar kada pagalvojote, kad jūsų vaikas galėtų mokytis kalnuotoje Šveicarijoje? Įkurta 1882 metais ir valdoma jau kelintos šeimos kartos, Brillantmont mokykla priima 13–18 metų moksleivius į 8–12 klases iš beveik 30-ies šalių.

Kadangi mokykla randasi prancūziškai kalbančiame regione, pirmiausia yra mokomasi šios kalbos, tačiau pamokos vyksta anglų kalba. Moksleiviai gali pasirinkti, ar mokysis visus mokslo metus, ar vieną pusmetį. 

Daugiau informacijos

Ši tarptautinė mokykla yra įsikūrusi Lausanne miestelyje, menančiame Viduramžius savo gatvelėmis ir gotikine katedra, ant Ženevos ežero kranto, žalumos apsuptame parke. Mokykla mokinius apgyvendina penkiaaukščiuose namuose, pasižyminčiuose saugumu, erdviais ir šiuolaikiškai įrengtais kambariais. Pagal tai Brillantmont mokykla jau 30 metų yra akredituota NEASC ir NVS.

Dar vienas privalumas yra tas, kad miestelyje yra įsikūręs tarptautinis olimpinis komitetas, todėl moksleiviai gali laisvalaikiu džiaugtis naujausiomis sporto paslaugomis, pavyzdžiui, didžiuliais sporto aikštynais, arba įsilieti į šokių ar sporto būrelius. Vykdomas savaitės trukmės žygis į kalnus, kur moksleiviai iš įvairių šalių ne tik slidinėja, bet ir vieni su kitais susipažįsta. Kiekvieną savaitgalį vyksta tam tikros pažintinės veiklos, todėl moksleiviai tikrai neturi kada nuobodžiauti.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Pagrindinės mokyklos vertybės:

Mokslas. Lavinančios mokymosi programos ir unikali patirtis leidžia moksleiviams ugdyti bendradarbiavimo, vadovavimo ir kritinio mąstymo įgūdžius. Visa tai pasiekiama per refleksiją, kurios metu moksleiviai apžvelgia savo mokymosi kelionę.

Tarptautiškumas. Mokykloje visada mokosi tik moksleiviai iš kitų šalių, todėl lavinamas kultūros pažinimas ir įvairovė. Dėl išskirtinės lokacijos mokykla skatina prancūzų kalbos mokymąsi.

Bendruomeniškumas. Puoselėjama kultūroms draugiška bendruomenė, kurioje kiekvienas moksleivis gali jaustis savimi bei turi gerbti kitus