eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Lyceum Alpinum Zuoz

Privati vidurinė mokykla Šveicarijoje

Lyceum Alpinum Zuoz

Alpinum Zuoz licėjus, įsikūręs Šveicarijoje, yra viena žinomiausių privačių vidurinių mokyklų pasaulyje. Licėjuje mokosi 200 vietinių moksleivių, o iš užsienio – 100 moksleivių iš 35 šalių, 12–18 metų amžiaus. Ši mokykla bendradarbiauja su vietos ir tarptautinėmis mokyklomis, universitetais.

Alpinum Zuoz licėjus pasižymi aukšta mokslo kokybe ir siūlo kelių tipų išsilavinimo programas, pavyzdžiui, Swiss Matura ar tarptautinio bakalaureato (IB).

Žiemiška Šveicarijos gamta moksleiviams gali suteikti daug veiklos: slidinėjimas, snieglenčių sportas, ledo ritulys – visa tai galima išbandyti ant užšalusių kalnų upelių ar aukščiausios klasės slidinėjimo trasų. Moksleiviams suteikiama galimybė prisijungti prie sporto, teatro, muzikos būrelių, įvairių organizacijų.

Mens sana in corpore sano (liet. Sveikame kūne – sveika siela) – tai šios mokyklos šūkis, nuo pat pradžių formavęs jos ideologiją. Todėl metų pabaigoje aktyviausi moksleiviai gauna išskirtinius apdovanojimus

Daugiau informacijos

Licėjuje svarbi ne tik aktyvi veikla, bet ir talentų ugdymas. Prie akademinių rezultatų skatinamas savarankiškumas, motyvacija bei kūrybiškumas. 

Šioje mokykloje moksleiviai apgyvendinami akademiniame miestelyje, kurį sudaro 12 pastatų: tai ir šiuolaikiškai įrengti bendrabučiai, sporto aikštelės, ledo aikštynai, teniso kortai bei moksleivių kavinė.

Jaunuoliams, kurie nori išbandyti šį licėjų, organizuojamos vasaros ir žiemos stovyklos.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Keli faktai apie mokyklą:

  • Mokykla buvo įkurta 1904 m.
  • Jau nuo 1923 m. mokykloje žaidžiamas kriketas, anksčiau buvęs labai populiarus.
  • Mokykla įsikūrusi nepaprastai vaizdingoje Alpių kalnų panoramoje.