eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Image Alt

Bosworth Independent College

Privatus koledžas Northampton, Didžiojoje Britanijoje

Bosworth Independent College

Bosworth Independent College

Bosworth Independent College buvo įsteigtas 1977 m. kaip mažasis koledžas, tačiau šiandien tai yra pirmaujantis bei nepriklausomas koledžas Didžiojoje Britanijoje. Puikūs akademiniai rezultatai, tarptautiniai ryšiai ir patirtis padėjo pasiekti nepriekaištingos reputacijos, o entuziastingas mokymas išugdė studentų troškimą tobulėti.

Bosworth koledže mokosi daugiau nei 300 moksleivių ir tik motyvuočiausi, siekiantys geriausių akademinių rezultatų yra priimami čia mokytis. Gabiausiems moksleiviams suteikiama net 70–100 proc. stipendijos dalis, padedanti sumažina mokslo šiame koledže kainą.

Daugiau informacijos

Mokslas daugiakultūrėje aplinkoje padeda surasti naujų draugų, pažinti kitas kultūras bei jų papročius. Nuolatinis moksleivių skatinimas ugdo pasitikėjimą savimi, smalsumą ir domėjimąsi tuo, kas vyksta aplink, efektyvų komandinį darbą ir prisidėjimą prie bendruomenės.

Kaina vieneriems metams: £22,600 su apgyvendinimu.

Moksleivius mokykla apgyvendina 6 pensionuose su saugiu, koduotu įėjimu. Galima gyventi vienviečiuose arba dviviečiuose kambariuose.

eduperfectus

Turite klausimų?

Rytis Jurkėnas

+370 620 22210
[email protected]

PARAŠYKITE MUMS

[contact-form-7 id="2567" title="Susisiekite"]

Nuotraukų galerija

Mokykla savo veiklą grindžia tokiomis vertybėmis:

  • Skatinimas. Siekiama, kad moksleiviai ugdytų pasitikėjimą savimi ir smalsumą supančiam pasauliui.
  • Kūrybiškumas. Moksleiviai turi bendrauti ir bendradarbiauti ir taip prisidėti prie mokyklos bendruomenės gerovės kūrimo.