eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

Duomenų analizės studijos Kanadoje: nemokamas webinaras

  /  Renginiai   /  Webinar'ai   /  Duomenų analizės studijos Kanadoje: nemokamas webinaras

Duomenų analizės studijos Kanadoje: nemokamas webinaras

Duomenų analizės studijos Kanadoje: nemokamas webinaras

Toronto School of Management yra inovatyvus, privatus koledžas, siūlantis platų į karjerą orientuotų programų pasirinkimą: t.y. verslo, svetingumo ir turizmo, duomenų, skaitmeninės rinkodaros, kibernetinio saugumo ir apskaitos programas.

Data: renginys pasibaigęs
Laikas: renginys pasibaigęs
Vieta: Online
Tema: Duomenų analizės studijos Kanadoje
Kaina: renginys nemokamas

Visus, kurie negalėjo sudalyvauti seminare kveičiame sužinoti daugiau apie duomenų analitiko specialybę Toronto School of Management čia >

Jei norite sužinoti, kokia stojimo į šią mokyklą tvarka, susisisiekite su studijų užsienyje projektų vadovu Vytautu tel.: +370 611 11655 arba el. paštu: [email protected]

Žongliravimas įvairiais duomenimis, jų supratimas ir gebėjimas juos interpretuoti bei pateikti visiems suprantama kalba yra labai naudingas šių, kompiuterizuotų laikų pasaulyje. Informacija augina verslus, padeda atrasti naujas galimybes ar prognozuoti įmonės raidą. Dėl to duomenų analitiko specialybė itin populiari ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Todėl šiame webinar’e profesorius Jaydeep Chakraborty jus plačiau supažindins su duoemnų analizės studijomis, jų pritaikymu įvairiuose versluose, situacijose. Profesorius kvies užduoti klausimus apie šią specialybę ir jos studijas Kanadoje, Toronto School of Management.

Jaydeep bus iš tiesų įdomus pašnekovas. Jis daugiau nei 12-ką metų transformuoja didelių Kanados, JAV, Jungtinių Arabų Emyratų įmonių verslo procesus remdamasis duomenų analizės įgūdžiais.

Raginame pasinaudoti šia neeiline galimybe iš arčiau susipažinti su duomenų analizės studijų programa ir karjera, jūsų kuri laukia po šių studijų.

Susisiekite arba užsirašykite į konsultaciją

Jei norite daugiau sužinoti apie mūsų teikiamas paslaugas arba gauti patarimų, užsirašykite į konsultaciją.