eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

Vidurinio mokslo visame pasaulyje paroda

egoPERFECTUS paroda
  /  Renginiai   /  Edukacinės parodos   /  Vidurinio mokslo visame pasaulyje paroda

Vidurinio mokslo visame pasaulyje paroda

NEMOKAMA Vidurinio mokslo visame pasaulyje paroda

Paroda vyko 2019 metų spalio mėnesį Vilniuje ir Kaune. Dekojame visiems, kurie atvyko tam, kad sužinotų daugiau apie tarptautines savo vaikų galimybes, atvykusiems užsienio mokyklas ir mokymo programas.

Data: renginys pasibaigęs
Laikas: 14-20 val.
Vieta: Vilnius | Kaunas
Tema: Vidurinis mokslas visame pasaulyje
Kaina: renginys NEMOKAMAS

Norite sužinoti daugiau apie Vidurinį mokslą užsienyje?

Arba skambinkite mums +370 694 57384

You can find all information in English here>

Vidurinio mokslo visame pasaulyje paroda

Kas vyko mūsų parodoje?

Susitikimai ir konsultacijos su vidurinių mokyklų atstovais

Parodos metu turėsite galimybę sudalyvauti individualiose konsultacijose su skirtingų vidurinių mokyklų atstovais iš viso pasaulio. Koncentruotai ir aiškiai gausite informaciją apie vaiko lavinimo galimybes: kaip įgyti aukštos kokybės tarptautinį vidurinio mokslo diplomą, atskleisti pasirinktos srities gabumus, susipažinti su naujomis tradicijomis ir kultūromis, įgyti ne tik teorinių, bet ir praktinių gebėjimų, patobulinti užsienio kalbos žinias.

Individualios konsultacijos ir vaiko ugdymo plano sudarymas

Visų pirma, su tėvais aptarsime lūkesčius, finansines galimybes ir papasakosime, kokių vidurinio mokslo variantų yra visame pasaulyje. Su jaunuoliais aptarsime tikslus, norus, vizijas ir net svajones, susijusias su jų tobulėjimu ir ateitimi. Išsiaiškinsime, ar jaunuolis yra atlikęs karjeros testus, lankęs karjeros kursus, stovyklas arba vykęs į vasaros programas užsienyje. Apibendrinę informaciją pateiksime geriausią pasiūlymą – garantuojantį jaunuolio asmeninį tobulėjimą ir atitinkantį lūkesčius.

Koncentruoti ir naudingi pranešimai

Parodos metu išgirsite pranešimus apie naujausias vidurinio mokslo tendencijas ir subtilybes visame pasaulyje. Praplėsite žinias apie „XXI amžiaus kompetencijas“ ir kūrybiškumo ugdymo vidurinėse mokyklose būtinybę. Sužinosite, kokios tarptautinės galimybės atveriamos vaikui, įgijusiam tarptautinį vidurinio mokslo diplomą užsienyje. Gausite naudingų patarimų apie asmeninį ir šeimos tobulėjimą!

Praėjusios parodos svečiai ir pranešėjai

Parodoje dalyvavo šios mokyklos, jei norite apie jas sužinoti daugiau ar gauti informaciją, ko reikia, kad galėtumėte pradėti mokslus vienoje iš jų, susisiekite

Cardiff Sixth Form College
(Didžioji Britanija)

Earlscliffe
(Didžioji Britanija)

Truro School
(Didžioji Britanija)

Karalienės Mortos mokykla
(Lietuva)

Bosworth Independent College
(Didžioji Britanija)

The National Mathematics and Science College (Didžioji Britanija)

Leysin American School in Switzerland (Šveicarija)

d'Overbroeck's Oxford
(Didžioji Britanija)

Oxford Sixth Form College
(Didžioji Britanija)

Oxford International College
(Didžioji Britanija)

Bucksmore Education
(Didžioji Britanija)

MPW Mander Portman Woodward
(Didžioji Britanija)

John Leggott College
(Didžioji Britanija)

Ellesmere College
(Didžioji Britanija)

American School in Switzerland
(Šveicarija)

Mill Hill School
(Didžioji Britanija)

CATS Academy Boston
(Jugtinės Amerikos Valstijos)

Kings Education
(Didžioji Britanija)

The American International School of Vilnius (Lietuva)

Kas dalyvavo parodoje?

Tėvai,

kurie nori sužinoti naujausias ir koncentruotas vidurinio mokslo užsienyje tendencijas, susipažinti ir pabendrauti su užsienio vidurinių mokyklų atstovais, sužinoti visą stojimo ir dokumentų teikimo kelią, gauti individualų vaiko ugdymo planą.

1-12 kl. moksleiviai,

kurie nori įgyti tarptautinės patirties, savarankiškumo, susipažinti su naujomis tradicijomis ir kultūromis, atskleisti pasirinktos srities gabumus, įgyti ne tik teorinių, bet ir praktinių gebėjimų, patobulinti užsienio kalbos žinias.

Šeimos,

kurios nori kartu pasitarti su mokyklų atstovais, sužinoti apie personalizuotos edukacijos galimybes visame pasaulyje.

Vidurinio mokslo nauda vaikui

Skatinamas savęs pažinimas ir tolerancija.

Plečiama pasaulėžiūra.

Ugdomas savarankiškumas, realistiškas požiūris į gyvenimą.

Moksleivis pradeda geriau suprasti savo galimybes, tikslus, norus.

Skatinamas kryptingas savo tikslų siekimas.

Patirtis, įgyta studijuojant užsienyje, turi įtakos sėkmingai karjerai.

09:45-13:45

KARJEROS TESTAS egoCOMPASS


egoCOMPASS karjeros testas yra skirtas išsiaiškinti, kokios karjeros sritys, konkrečios profesijos yra tinkamiausios moksleiviui, kas jam galėtų teikti didžiausią pasitenkinimą ir motyvaciją mokytis bei ateityje siekti karjeros.

egoCOMPASS sistemos kaina: 350€ Testo trukmė: nuo 9.45 iki 13.45 val. (atvykti reikėtų 15 min. iki testo pradžios).

Registracija į karjeros testą>>

Turite klausimų? Susisiekite: Giedrė Bujokaitė – Klimavičienė, tel.: +370 694 57384, el. p.: [email protected]

14:30-14:50

PATH TO SUCCESS: HOW TO CHOOSE YOUR CAREER EARLY AND BE BETTER PREPARED FOR A TOP UNIVERSITY APPLICATION

Natalia Volchugova – regional Manager for Europe, Russia and CIS, Dukes Education


Do you know the best way to choose your career? We are UK’s number 1 school for the last 10 years, and our summer school is also ranked number 1 in the whole of United Kingdom according to El Gazette and backed by British Council. We welcome students from the age of 14 to choose their career and support with making this important decision. Younger students can join us from the age of 8 years old to study English an experience British Education. You can join us for summer course or decide to stay for the full year!

15:00-15:20

A BALANCED EDUCATION – THE ROLE OF CO-CURRICULAR ACTIVITIES

Jayne Grigg – Director of Admissions and Development, Truro school


Jayne Grigg, Director of Admissions at Truro School will present on “A Balanced education” giving background to the role that co-curricular activities play in independent school life and how these ‘fun’ activities build employability and life skills for each individual.

15:30-15:50

THE NATIONAL MATHEMATICS & SCIENCE COLLEGE, WHY WE ARE DIFFERENT

Jake Wilson – Director of Business Development The National Mathematics & Science College


NatMatSci is the first independent STEM focused college in the UK. Discover what makes us special and the top 10 reasons why you need to study there.

16:00-16:40

KAIP SAVE MOTYVUOTI MOKSLAMS

Laura Rimkutė – psichologė, lektorė, verslo konsultantė


Ne paslaptis, kad daugeliui mūsų kasdien tenka „kovoti su savimi“, kad prisiverstume mokytis, dirbti, atlikti kokias nors svarbias mums patikėtas užduotis. Vieniems tai sekasi geriau, kiti taip ir pralaimi šią kovą, nesurasdami motyvacijos imtis tos veiklos, kurią reikia padaryti (pavyzdžiui, paruošti namų darbus ar pasimokyti papildomai). Todėl šio pranešimo metu mes kalbėsime apie tai: 1) Kokios yra mūsų motyvacijos stokos priežastys; 2) Kiek mūsų rankose yra galimybė save motyvuoti; 3) Kokiais praktiniais būdais tą motyvaciją mokslams savyje pažadinti. Pranešimo metu vietoje atliksime keletą nesudėtingų užduočių, ir išsinešime praktiškų įžvalgų, kaip pakelti savo motyvaciją kasdieniniame gyvenime.

16:50-17:10

KAVOS PERTRAUKĖLĖ

17:10-17:30

egoPERFECTUS MOKYMO YPATUMAI

Diana Švaikovskaja – egoPERFECTUS English coach/consultant


Pranešimo metu sužinosite kokios kompetencijas ugdomos egoPERFETCUS mokymu metu. 1.Kritinis mąstymas. Išmok įvertinti ir parinkti informaciją kuri yra labiausiai vertinga tavo poreikiams. 2.Išmok kaip mokytis. Informacijos grupavimas, asociacijos, modeliavimas, esė tipai, prezentavimas, debatai, pokalbio iniciacija ir palaikymas ir t.t. 3.Plataus dalykų supratimo vystymas ir gebėjimas juos apjungti į vientisą mąstymo modelį. Suprask kaip dalykai susiję tarpusavyje ir kaip naudoti išmoktą informaciją efektyviai.

17:40-18:10

XXI a. KOMPETENCIJOS

Austėja Lansbergienė – Socialinių mokslų daktarė, „Vaikystės sodo“ ir „Karalienės Mortos mokyklos“ steigėja


Pasaulis pasikeitė. Mokiniai pasikeitė. Atėjo laikas pasikeisti ir klasėms bei jose vykstančiam procesui. Daniel Pink teigia, kad kairiojo smegenų pusrutulio dominavimo erai mokyklose atėjo galas – reikia duoti kelią išradingumui, empatijai, prasmingumui – prasideda dešiniojo pusrutulio dominavimo mokyklose era. Seras Kenas Robinsonas kalba apie kūrybiškumo ugdymo mokyklose būtinybę. Austėja pasidalins savo mintis: „kalbu apie tai, kad atėjo laikas transformuoti, o ne reformuoti mokyklą”.

18:20-19:00

KODĖL ŽMONĖS RENKASI VIDURINĮ MOKSLĄ UŽSIENYJE?

Rytis Jurkėnas – Edukacinių bendrovių grupės „KALBA“ kūrėjas, profesionalus konsultantas karjeros ir vidurinio mokslo klausimais


Lietuvoje vis daugiau moksleivių ir jų tėvų domisi ne tik studijomis, bet ir viduriniu mokslu užsienyje. Moksleiviams, ypatingai jų tėvams, kyla daug klausimų apie galimybes mokytis užsienio valstybių vidurinėse mokyklose. Sužinokite, kodėl moksleiviai išdrįsta pusmetį, metus, kelis ar daugiau praleisti užsienio vidurinėse mokyklose, ir kokią naudą jie iš to gauna.

19:10-19:30

egoCOMPASS – KAIP RASTI KARJEROS KELIĄ?

Asta Blažinskienė – 11KASTA įkūrėja, sertifikuota karjeros ir koučingo specialistė


Kokius tris pagrindinius klausimus turi atsakyti MOKSLEIVIS, kuris renkasi specialybę? Kaip sužinoti, kad ta specialybė JAM tinka? Ateikite ir sužinokite, kaip padėti jaunam žmogui pasiekti maksimalių asmeninių rezultatų ateities karjeroje.

09:45-13:45

KARJEROS TESTAS egoCOMPASS


egoCOMPASS karjeros testas yra skirtas išsiaiškinti, kokios karjeros sritys, konkrečios profesijos yra tinkamiausios moksleiviui, kas jam galėtų teikti didžiausią pasitenkinimą ir motyvaciją mokytis bei ateityje siekti karjeros.

egoCOMPASS sistemos kaina: 350€ Testo trukmė: nuo 9.45 iki 13.45 val. (atvykti reikėtų 15 min. iki testo pradžios).

Registracija į karjeros testą>>

Turite klausimų? Susisiekite: Giedrė Bujokaitė – Klimavičienė, tel.: +370 694 57384, el.p.: [email protected]

15:00-15:20

A BALANCED EDUCATION – THE ROLE OF CO-CURRICULAR ACTIVITIES

Jayne Grigg – Director of Admissions and Development, Truro school


Jayne Grigg, Director of Admissions at Truro School will present on “A Balanced education” giving background to the role that co-curricular activities play in independent school life and how these ‘fun’ activities build employability and life skills for each individual.

15:30-15:50

THE NATIONAL MATHEMATICS & SCIENCE COLLEGE, WHY WE ARE DIFFERENT

Jake Wilson – Director of Business Development The National Mathematics & Science College


NatMatSci is the first independent STEM focused college in the UK. Discover what makes us special and the top 10 reasons why you need to study there.

16:00-16:40

KOKIOS AUKŠTOJO MOKSLO GALIMYBĖS ATSIVERIA, JAUNAM ŽMOGUI ĮGIJUS TARPTAUTINĮ VIDURINIO MOKSLO IŠSILAVINIMĄ?

Vytautas Masiokas – Studijų užsienyje projektų vadovas


Ar esate pasvarstę, kokios aukštojo mokslo galimybės atsiveria jaunam žmogui, jam įgijus tarptautinį vidurinio mokslo išsilavinimą? Šio pranešimo metu sužinosite, kaip nutiesti jaunam žmogui studijų kelią į užsienio TOP universitetus.

16:50-17:10

KAVOS PERTRAUKĖLĖ

17:10-17:30

PATH TO SUCCESS: HOW TO CHOOSE YOUR CAREER EARLY AND BE BETTER PREPARED FOR A TOP UNIVERSITY APPLICATION

Natalia Volchugova – Regional Manager for Europe, Russia and CIS, Dukes Education


Do you know the best way to choose your career? We are UK’s number 1 school for the last 10 years, and our summer school is also ranked number 1 in the whole of United Kingdom according to El Gazette and backed by British Council. We welcome students from the age of 14 to choose their career and support with making this important decision. Younger students can join us from the age of 8 years old to study English an experience British Education. You can join us for summer course or decide to stay for the full year!

17:40-18:10

XXI a. KOMPETENCIJOS

Austėja Lansbergienė – Socialinių mokslų daktarė, „Vaikystės sodo“ ir „Karalienės Mortos mokyklos“ steigėja


Pasaulis pasikeitė. Mokiniai pasikeitė. Atėjo laikas pasikeisti ir klasėms bei jose vykstančiam procesui. Daniel Pink teigia, kad kairiojo smegenų pusrutulio dominavimo erai mokyklose atėjo galas – reikia duoti kelią išradingumui, empatijai, prasmingumui – prasideda dešiniojo pusrutulio dominavimo mokyklose era. Seras Kenas Robinsonas kalba apie kūrybiškumo ugdymo mokyklose būtinybę. Austėja pasidalins savo mintis: „kalbu apie tai, kad atėjo laikas transformuoti, o ne reformuoti mokyklą”.

18:20-19:00

KODĖL ŽMONĖS RENKASI VIDURINĮ MOKSLĄ UŽSIENYJE?

Rytis Jurkėnas – Edukacinių bendrovių grupės „KALBA“ kūrėjas, profesionalus konsultantas karjeros ir vidurinio mokslo klausimais


Lietuvoje vis daugiau moksleivių ir jų tėvų domisi ne tik studijomis, bet ir viduriniu mokslu užsienyje. Moksleiviams, ypatingai jų tėvams, kyla daug klausimų apie galimybes mokytis užsienio valstybių vidurinėse mokyklose. Sužinokite, kodėl moksleiviai išdrįsta pusmetį, metus, kelis ar daugiau praleisti užsienio vidurinėse mokyklose, ir kokią naudą jie iš to gauna.

Praėjusio renginio draugai

KALBA
Žinių radias
Canada

Praėjusių metų akimirkos

Atsiliepimai

„It was a pleasure to attend yet another successful egoPerfectus fair in Lithuania this year – the quality of the event has been consistent

throughout the years. egoPerfectus team are highly experienced and provide bespoke service to every client. Dukes Education boarding schools and summer programmes welcome Lithuanian students referred by egoPerfectus every season with many of them progressing to TOP Universities

in the UK.”

 

Natalia Volchugova
Regional Manager for Europe, Russia and CIS
Dukes Education