eduperfectus

Susisiekite

 Vytauto g. 14, Vilnius
 (8-5) 249 8741
 +370 694 57384
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Personalizuota edukacija

vasario 2019

  /    /  vasario

Truro mokykla priima tarptautinius moksleivius iš viso pasaulio. Apie 50 proc. mokykloje gyvenančių moksleivių yra britai, kurių tėvai gyvena ir dirba atokiau nuo mokyklos ar netgi kitapus vandenyno. Mokykloje šiuo metu mokosi moksleiviai iš Ganos, Tailando, Vokietijos, Filipinų, Lietuvos, Ispanijos, Honkongo, Kinijos, Kazakstano, Rusijos, Italijos, Bulgarijos, Nigerijos ir Suomijos.

Woodhouse Grove School tiki, kad kiekvienas vaikas turi unikalią asmenybę, individualių gebėjimų, talentų ir įgūdžių ir skatina savo moksleivių individualumo augimą įvairiose edukacijos pakopose. Čia tikima, kad vaiko potencialą atrasti galima bet kurioje srityje, tad rūpinasi, kad moksleiviams būtų sukuriamos galimybės išbandyti ir patirti įvairias sritis.

John Leggott College pripažintas geriausiu koledžų visame regione ir siūlo platų programų spektrą, įskaitant A lygius ir BTEC. Net 99 proc. moksleivių, lankiusių A lygį šiame koledže, baigia aukščiausiais balais.

Gloucestershire College – valstybinė mokykla Gloucester mieste, Didžiojoje Britanijoje. Šis koledžas siūlo platų studijų programų pasirinkimą, o šią mokymo įstaigą baigę absolventai sėkmingai priimami į norimus universitetus ar profesinio mokymo kursus.

Leysin American School in Switzerland (LAS) – privati amerikietiška vidurinė mokykla Šveicarijoje, skirta 7–12 klasių moksleiviams. Mokykla įsikūrusi mažame Leysin miestelyje Šveicarijoje. Dėl labai palankios geografinės padėties ir puikių akademinių programų, LAS pripažinta viena geriausių pasaulio privačių internatinių mokyklų.

Mokyklos tikslas – suteikti moksleiviams kuo geresnį išsilavinimą ir galimybę siekti sėkmingos karjeros. Mokyklos aukšti akademiniai standartai ir platus mokymų programos pasirinkimas suteikia moksleiviams reikiamų įgūdžių ir pasitikėjimo savimi.

Mill Hill yra viena pirmaujančių bendrojo lavinimo mokyklų, kurioje mokinių amžius –13–18 metų. Čia puiki tarptautinė reputacija buvo sukurta jau daugiau nei prieš du amžius nuo pačios mokyklos įkūrimo datos, 1807 metais.

Bosworth koledžas buvo įsteigtas 1977 metais kaip mažasis koledžas, tačiau šiandien tai yra pirmaujantis, bei nepriklausomas koledžas, įsikūręs Jungtinėje Karalystėje. Puikūs akademiniai rezultatai, tarptautiniai ryšiai ir patirtis padėjo pasiekti nepriekaištingos reputacijos, o entuziastingas mokymas išugdė studentų troškimą tobulėti.

Įspūdingi Bromsgrove mokyklos pastatai įsikūrę Jungtinėje Karalystėje, tačiau nederėtų būti apakintam pastatų grožio. Bromsgrove mokyklos širdis – bendruomenė. 1,6 tūkst 3–18 metų moksleivių – berniukų ir mergaičių – tai jie suteikia mokyklai gyvumo.